Workshop Tenenlezen

WORKSHOP TENENLEZEN

*Herken je dit…dat je niet snapt waarom een ander heeeel anders kan reageren dan jij? (Je partner, kind of vriendin)

*Ik kan je leren om aan de hand van stand en vorm van tenen, jezelf of een ander beter te leren kennen

*Dat doe ik in de vorm van een hilarische workshop “tenen lezen”

*In deze workshop leg ik de basis van het tenenlezen uit en gaan we bij elkaar oefenen.
Een grappige workshop gewoon gezellig bij je thuis vanaf maart 2018

* Prijs workshop € 19,95,- per persoon minimaal 6, maximaal 12 personen
Een kleinere groep kan ook, prijs op aanvraag
Op locatie vanaf 15 km vanuit Deurne € 0,30ct per km

Kraamzorg

Kraamzorg

Zwanger zijn en bevallen is spannend, zeker als je in het buitenland woont.
In de buitenlandse ziekenhuizen is de zorg net wat anders geregeld dan in Nederland. Andere regels betreffende borstvoeding, de zorg voor jezelf en je kindje en ze spreken een andere taal.

Kraamzorg is de zorg die je ontvangt van een kraamverzorgende gedurende acht dagen tot 10 dagen na je bevalling. De kraamverzorgende helpt je bij de verzorging van je pasgeboren kindje, geeft informatie en adviezen en leert je alles wat je moet weten over de verzorging van je kindje.
“Nergens ter wereld hebben wij zo’n uniek stukje basiszorg dan in Nederland”

Wij vinden het belangrijk dat je goed kunt herstellen van je bevalling en zorgeloos kunt genieten van je kraamtijd ook in het buitenland! Jijmooimens heeft meer dan alleen kraamzorg te bieden, Je bent daarom bij ons in goede handen!

Voor meer informatie neem contact op met

 

Babymassage

Eind juni 2017 ga ik starten met de opleiding Docent Babymassage!

Jijmooimens gaat zich deze zomer richten op Babymassage. Deze massage is speciaal gericht op baby’s vanaf de eerste week tot 9 maanden. Door het masseren merk je dat ouder en baby elkaar beter leren kennen. Deze massage is totaal anders dan doorsnee massages. Meer nieuws volgt binnenkort!

Jijmooimens stopt met schoonheidsbehandelingen

header_massage

Schoonheidssalon jijmooimens stopt met schoonheidsbehandelingen.

Alles in het leven is aan veranderingen onderhevig. Zo ook de keuze om per 1 oktober 2016 te stoppen met het geven van  schoonheidsbehandelingen.De salon blijft bestaan, maar dan alleen nog voor het geven van massages.

Wat houdt dat in?

Ik geef ontspanningsmassages voor iedereen die een ontspannen momentje voor zichzelf wil, even weg uit de hectiek van alle dag. De zwangerschapsmassages zijn voor alle zwangere vrouwen die wat extra aandacht willen schenken aan zichzelf en aan het nieuwe leven dat onder hun hart groeit. Beide zachte en liefdevolle massages die je lichaam rust en ontspanning geeft. Voor meer informatie klik op de onderstaande links

ontspanningsmassage  zwangerschapsmassage

jijmooimens organiseert open dag in de Theetuin

Op 7 mei 2016 is het zover…

jijmooimens organiseert in samenwerking met Theetuin de Wilde Framboos in Bakel een open middag in deze prachtige Theetuin. Laat je zintuigen prikkelen en je verwennen met de 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten of met een korte massage. Natuurlijk heeft schoonheidssalon een leuke aanbieding voor een behandeling in de salon, dus kom zaterdag 7 mei 2016 van 12.00 tot 16.00 en laat je lekker verwennen!

Theetuin de Wilde Framboos

Theetuin 7 mei 2016

 

 

Cadeautjes voor onder de Kerstboom

Word je ook zo blij van cadeautjes onder de kerstboom?
De laatste dagen voor kerst heb ik speciaal voor jou flinke kortingen!

Wat dacht je van de Mooie Make-Up van Malu-Wilz met prijzen vanaf € 5,00!  Oogpotloodjes, oogschaduw, foundation, fluweelzachte handcrème, verfrissende reinigingsmilk & lotion of een cadeaubon!

Bel, mail of app voor de mooiste cadeautjes…

36156141-20f6-4f8a-9c97-5d26258c58cc

 

Joepie! de nieuwe website is on-line!

Na weken hard werken aan de vernieuwde website is het nu dan eindelijk zover…de site was toe aan een upgrade!

Er zijn nieuwe behandelingen en producten en ook de opleiding integrale massage geeft mijn passie voor het masseren meer kennis en dieptegang. Jullie worden op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen! Laat horen wat jullie er van vinden! Kijk gerust eens rond op de site,

Warme groet Marie-Louise

Nieuwe behandelingen van S.P.A.

SPA 132 Action Profonde Rougeurs CouperoseNaast Les Gavots de Provence maak ik nu ook gebruik van S.P.A. Société Provençale d’Aromatherapie. Dit 100% natuurlijke product onderscheidt zich door het hoge gehalte aan natuurlijke werkstoffen. U wil toch een mooie huid zonder chemische ingrediënten en minerale oliën. Kies daarom voor een 100% natuurlijk product dat ècht iets voor je huid doet.

Nieuwsgierig? Reserveer nu in november en december een behandeling van S.P.A. van € 64,50 nu voor €56.50!

klick hier-aandacht